Är här igen

Nu är jag här igen efter ett långt uppehåll. Hösten är också här och det är inte lika roligt. Jag har haft en lång semester nästan 8 veckor så det har varit skönt. Sommaren började lite jobbigt med begravning av Conny syster. Det var en prövning som heter duga. Dagen efter begravningen hade vi dop för Lill-Conny och det var nog bra så vi fick något annat att tänka på. Jag tror att vi behövde det.







Dagen var jättetrevligt och vi hade mycket hjälp med städningen av lokalen. Marie o Mike (Connys Gudföräldrar) är ju guld värda. Frasse o Martin gick inte av för hackor heller. Det värsta är ju bilresan. Jag tycker ju inte om att köra bil och nu blev det ju några mil. Efter dopet så skulle vi käka lite mat hemma hos oss. Med Marie, Mike Sara och Koffe. Ja resten av vår familj också förstås. Tesen hade Tobbe här också.



Japp då har vi kommit så långt. Det blev midsommar och party party och sedan kom det semester. Vi var en vecka på SJöberga som vi brukar. Med mycket sol o bad. Jag brände mig första dagen som vanligt orutinerad som jag är. Det var mycket linedance och gympapass men också mycket mat.

Det blev några bag in box under sommaren också. Cajsa tycker att det är jätteroligt när jag dricker bag in box för hon tycker att det är roligt att trycka på tappkranen. Men det var inte bara  hon som var fascinerad av bag in box.



Conny lyckades att ta semester tre hela dagar så vi tog en tripp till Köpenhamn med Mike o Marie. Tesen var i Göteborg hos Tobias. Cajsa var hos Jeanette o Anders och Dennis fick vara ensam hemma. Det tyckte han var lite mysigt tror jag.



Japp det är ungefär vad som har hänt den här semestern som gick så fort. Får ju vara glad att man kom iväg. Vi har ju inte varit iväg tillsammans så många gånger under de här  23 åren. Det är väl en gång 1987 tror jag och det var en 24-timmars kryssning.

RSS 2.0