Ledig dag

Jaha så var man ledig då. Det syns på vädret. Nu jobbar jag inte förrän onsdag och självklart ska det regna. Tesen har redan stuckit till stallet och de andra två sover. Det finns inte mycket att göra. Diska ska jag väl kanske. Man skulle ju kunna städa lite men det är så mörkt och dystern så jag får ingen ispiration till det. Kanske sätter mig i soffan och stickar lite. Jag lovade Cajsa att vi skulle bada idag, men det får jag nog ta tillbaka.
Såg i tidningen att det skulle bli fint väder ons, tors och möjligen fredag och då jobbar jag så det skulle inte förvåna mig.
Jag har burit ut blommorna som jag hade i vardagsrummet. Regnvatten ska vara bra har jag hört. Det ska ju även vara bra för håret men jag har ingen lust att gå ut och ställa mig i regnet. Tänkte ta en bara vara hemma dag idag, men med det här tråkiga vädret kanske det är bättre med en shoppa dag. Man mår lite bättre när man får shoppa lite.  Nu har jag 13 dagar kvar till semestern. Det är 8 arbetspass.  Jobbar ons tors fre nästa vecka och veckan efter är det tis ons fre lör sön. Sedan är det semester i 4 veckor. Vi åker till sjöberga vecka 30. Dennis vill inte följa med han får vara hemma med pappa. Det ska nog gå bra. Conny ska jobba så det blir kanske lite ensamt för Dennis men ibland tycker han att det är skönt att vara ensam hemma. Dennis åker till Borlänge den 9 juli och blir borta till den 12 juli. Det är cup i fotboll där då.
Farfar ska med. Jag hade velat följa med men jag fick inte semester den veckan. Jag missade förra året också för att jag inte fick semester, så nästa år ska jag ansöka om föräldraledigt den veckan. Om man säger till 3 månader innan så kan de inte neka ledighet då. Jag har kvar dagar på Cajsa så får det bli. Den veckan åker Tesen till Sjöberga på måndag den 7 och kommer hem fredag den 11 så torsdag fredag är det bara cajsa hemma men som sagt jag jobbar ju fortfarande då. Ja det är klart torsdagen är jag ju ledig så då är det bara Cajsa o jag.  Ska väl blippa runt lite på youtube. Lyssna på Tesen. För er som inte vet om det så kan man lyssna på Therese på  youtube. Gå in på youtube.com. Därefter skriver man skolavslutning Norrköping. Då kan man lyssna på Therese när hon sjunger En dag med skolkören. Det är väl inte världens bästa ljudkvalite men men man kan inte få allt.

Baddax igen


Cajsa badar ...

Cajsa badar som vanligt.  Hon älskar att vara i poolen och vill helst vara där när det regnar också
fördelen är att hon inte har så stora krav på sysselsättning eftersom hon klarar det bra själv. Ska åka och jobba men hon kommer säkert fortsätta att bada. Då sover hon gott i kväll. Hoppas att det blir lite bättre väder så även jag kan bada. Det är inte så roligt att bada när inte värmen håller i sig och det blåser så mycket. Ska jag i poolen så ska det vara solsken och vindstilla.

Utkast: Skulle ha ...

Skulle ha skrivit i går  kväll men det blev inte så. Cajsa och jag började dagen med att åka till Habeby o handla. Dennis skulle ju komma hem från Sjöberga så han ville ha lite grillade revbenspjäll så det fixade hon o jag. Vi gick där och shoppade lite av varje. Cajsa vill ha väldigt mycket i affären. Vi köpte en varsin bakelse så vi kunde fika när vi kom hem.
Väl hemma så käkade vi lite lunch och avslutade det med fika. Bad stod på schemat. men det var bara cajsa som badade jag hade lite annat att pyssla med som att sticka. Det går ju jättebra att sitta ute o sticka när hon badar. Jag måste ju ändå sitta där hos henne då kan jag ju sticka under tiden. Therese var utflugen hela dagen.
Carlsson kom hem och maten skulle sättas igång. Idag skulle vi bara ha sill o potatis. Conny äter då skinka med senap. Dennis kom hem och Cajsa blev jätteglad. Han tyckte inte det var så roligt i år på lägret sista två dagarna var väl ganska bra sa han. Jeanette, Anders o Camilla dök upp. Så matplanerna lade vi på hyllan lite o tog en fika istället. Cajsa badade fortfarande hon är ett riktigt glötdjur.
Therese kom hem och kokade makaroner och stekte köttbullar så då fick hon upp cajsa ett tag men det var ingen lång stund. Våra kaffegäster åkte o vi satt oss för att äta. Som vanligt hittade jag ben i sillen så den måltiden fick jag avsluta.
Hade lite flyt, grannen kom in med potatisgratäng och grillat kött så jag behövde inte lägga mig hungrig.
Conny o Cajsa intog position ryggläge och jag tog min stickning o satte mig i vardagsrummet. Regnet vräkte ned så man fick hålla lite koll på partytältet. När kra

Välkommen till min nya blogg!

Har precis börjat med den här sidan. Vet inte riktigt hur det går till men det ska nog gå bra.
Det blir väl att man skriver på kvällarna i mån av tid. Vi får se vad den här lediga dagen har att
erbjuda. Vi är ju lediga så något ska vi väl hitta på

RSS 2.0