En fredagkväll i februari

Staffan ringde och frågade om vi kunde ha barnen för han skulle hjälpa sin bror att flytta till Norrköping, och Helen hade bokat en kryssning. Så vi sa att det var OK, visserligen har jag inte träffat Gabriella o Nora sådär jättemycket, men jag ser dom ju ibland på dagis, De går på samma som Cajsa. Vi tänkte att det går nog bra de känner ju igen Cajsa i varje fall.
De kom lagom till vi skulle äta så jag dukade fram till dom också


Maten tog lite tid, så när det var dags för efterrätten så fick de sättas sig framför TV:n i Cajsas rum och det gick ju bra
 
Själva flyttningen drog ut lite på tiden, och det kunde jag ju nästan räkna ut själv när flyttlasset gick i från Hallstammar, Det tar ju inte bara en kvart precis. Så barnen skulle sova över. Conny fick lägga sig i Cajsas säng så lade jag mig med barnen i dubbelsängen. Gabriella o Nora somnade vid 8, men Cajsa ville inte sova då så hon var vaken till 10, sedan vid 11 tiden så vaknade Nora,  och ville inte sova igen. Hon sov litegrann i omgångar under natten. Men det var väl lite ovant för henne att sova hos oss så det får man nog räkna med. Gabriella sov hela natten. Staffan kom vid 9 på morgonen så då tog mitt ansvar slut.

Januari en sjukdomsmånad

Har ju fått klagomål på att jag aldrig skriver här och det har ju tagit ett tag. Jag har ju inte skrvit sedan i julas. Men o andra sidan så har det inte hänt så mycket. Vi har varit sjuka i familjen fyra stycken av fem¨, Så det blev Tesens ansvar det mesta. Dennis och Cajsa hade runt 39.5 i temp, med huvudvärk och ont i kroppen. Conny låg också i flera dagar med frossa värk och kräkningar och hosta men honom fick jag inte tempa, ja vi hade ju ingen termometer till att börja med, men jag köpte en örontemp på apoteket. Den kostade över 600 kronor, det är inte klokt vad de kan ta betalt.
Men som sagt även jag var dålig faktiskt.
Conny var hemma från jobbet (helt ofattbart) i cirka fyra dagar, sedan klarade inte han att vara hemma mer, men det kan jag förstå. Telefonen ringde ju hela tiden så han kunde lika gärna vara på jobbet.
Någon var ju tvungen att sköta ruljansen här hemma så när Tesen var i skolan så var ju jag tvungen att vara något sånär
vaken men så fort Tesen kom hem kunde jag krypa ner.
Det värsta var när Cajsa fick för sig att tempa mig, hon sa att jag hade 38,6 och jag svarade eller huuuuuuuuuur, men det stämde och då blev jag jättesjuk och var tvungen att krypa till kojs även om inte Tesen var hemma och sedan sov jag hela kvällen så sjuk blev jag.
Mitt i allt detta elände så fyllde ju Cajsa 6 år och hur sjuka vi än var så ville ju hon blåsa ljus.
Vi ringde runt i släkten och ställde in kalaset så ingen annan skulle bli smittad, så fixade jag en tårta på Lindahls och lite annat fikabröd på lördagen.
Söndagen kom och vi klädde på oss (inte så roligt för Cajsa om alla sitter i morgonrockar) fixade kaffe och dukade fram, så Cajsa blev nog ganska nöjd i varje fall.
   
 

RSS 2.0