Allsång på Skansen

      
Är på väg till Allsång på Skansen. Vi åkte med Buss-Åke kl 8 från bussstationen. Anna hade två arbetskamrater med sig.
Vi kom upp i skaplig tid och fick bra sittplatser. Ja efter lite tjafs med några snorungar som trodde att de ägde bänkarna de satt på, men det tog vi snart ur dom.
   
Vi satt i omgågnar två och två. Det blev lite jobbigt att sitta still hela tiden. Så lite behövde man röra på sig. En del av kvällens gäster repade under dagen så lite musik blev det under dagen.

  
Käka behövde man också. Anna hade visserligen med sig tunnbrödsrullar med kycklingfyllning. Men efter ett par timmar blev man hungrig igen. Och då gick vi för att fylla på lite. Ganska små portioner men vi hade ju inget val. Nästa gång vi kommer hit ska vi inte äta på restaurangen
Lite längre bort jag vet inte riktigt vad det hette men där i varje fall hade de renskavsrullar och lite andra saker, så där ska vi äta nästa år.
    
Här är några av artisterna som var där. Det var jättebra stämning och vi sjöng för fulla muggar.
Vi kom faktiskt med på tv i år och det blev ganska bra närbild. Cajsa var hos sin kusin Linda i Arboga men hon hade börjat hoppa och ropa Mamma är på TV. Det var många sms som kom efter att vi hade synts på TV. Det tog tre år men till slut kom jag med på TV. Nästa mål måste väl bli att sjunga på TV:n från Allsången. Eller möjligtvis få sitta på VIP-plats.

Kommentarer
Postat av: Anonym

HEJSAN, Nu har du fått till det bra med några av korten jag tog, Såg Allsång hos Morsan o vi syntes himla bra.Nu ska jag jobba vidare hörs imorn..Kram Anna

2008-07-30 @ 23:59:23
Postat av: Anonym

Lite nya bilder tack, det var ju ett tag sedan KRAM ANNA

2008-08-05 @ 03:36:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0