I dag har Cajsa åkt till Arboga

Idag var det dags. Cajsa har åkt till Linda i Arboga. Linda o Stefan har varit nere  hos Leif o Anneli över helgen och idag skulle de åka hem och ville ha Cajsa med sig, och hon ville förstås. Väntan blev väldigt lång för Cajsa så vi bestämde att vi skulle gå till mormor och vänta. Hon ska bara vara borta till fredag  men packning går det åt i massor. Hon har massor med ombyte med sig och sin lekdator förstås.

 
 
Hon bor ju bara ett stenkast ifrån, och Cajsa ville visa mig hennes rum som hon har hos mormor. Det har hon inrett med dynor ifrån hammocken och ett bord där hon kan sitta och äta.


Jättefint tycker jag och även hon. Nu är ju mormor orolig över att Cajsa ska tro att det går att komma ned och sova där på riktigt. Så hur mormor ska komma undan där vet jag inte och det är ju hennes problem.

Linda o Stefan kom dit efter ett tag så var det dags att lasta in barn och packning i bilen. De bestämde att Cajsas cykel skulle följa med och då blev Cajsa jätteglad, då kunde ju hon och Loke cykla. Loke är Stefans systerson, Cajsa är lite kär i honom tror jag.

    

Jaha då var det dags många kramizar och mycke vinke vink.

Och vad hade vi mer hittat på när vi var i Norrköping era rackare.



Fick precis bildbevis från Arboga. De är nog lite kära de unga tu.
 

Själv har jag lagat mat. Det blev kålpudding till Connys förtjusning. Jag har också hunnit med lite shopping på HC och ett litet bad i poolen. I morgon är det dags för smultronstället. Tesen o jag ska dit i år igen. Conny hade önskemål om att få följa med och det kanske han kan få. Vi får se imorgon. I händelse av regn så blir det givetvis inställt.

Kommentarer
Postat av: Sara

Pappa får följa med men inte jag!!! Fyyyyyy sååå orättvist!!! Fyyyyyy sååå orättvist!!!

2009-07-14 @ 21:59:26
URL: http://nanny.bloggagratis.se/
Postat av: Pian

Hejsan! Jag är med i en fotografitävling och skulle behöva din röst och jag skulle bli superglad om du ville rösta! Kramar http://www.svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=823&image_id=2636

2009-07-15 @ 18:06:40
URL: http://ruweni.blogg.se/
Postat av: Linda - dar & choklad

Bli med å tävla på min blogg - nya tävlingar varja vecka!!! http://dar.blogg.se/2009/july/tavla-och-vinn-michael-kors-klocka-verd-2695.html



Kolla ochså min bloggshop, ex: Orginal ny Shakti spikmatta 600 SEK inkl frakt.http://dar.blogg.se/2009/july/tavla-och-vinn-michael-kors-klocka-verd-2695.html



Önsker deg en flott sommer!!!!

2009-07-15 @ 18:55:23
URL: http://dar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0